Ondersteuning

Organisaties die wij ondersteunen.

Heelo

Heelo is een bedrijf dat mensen (re)activeert en begeleid in de ontwikkeling van hun competenties en talenten. Met de juiste aandacht, energie en hun netwerk krijgen zij mensen in beweging bij het zetten van hun volgende stap in hun persoonlijke en werkgerelateerde ontwikkeling.

Stichting WorldSaver zal Heelo ondersteuning met het ontwikkelen en opzetten van nieuwe initiatieven en zal bijdragen aan de groei van initiatieven die al lopen. Enkele initiatieven van WorldSaver sluiten goed aan op waar Heelo zich mee bezig houd. Tevens onderzoek worden gedaan naar manieren die de financiële capaciteit van dit bedrijf kan vergroten. 

Crowdfunding actie t.b.v. vernielde bijenkasten

Naar aanleiding van het nieuwsbericht over vandalen die de bijenkasten op het Urban Farming 035 terrein aan de Diependaalselaan (Hilversum) hadden vernield heeft Stichting WorldSaver een donatie pagina opgezet. Met deze crowdfunding actie is in minder dan een week meer dan 100% van het streefbedrag van 1.000,- euro binnengehaald waarmee we de financiële schade konden bekostigen!

Repair Café – Hilversum

Kapotte spullen weggooien? Mooi niet! Kom naar Repair Café Hilversum waar reparateurs op vrijwillige basis samen met jou je kapotte spullen repareren. Een bezoek aan het Repair Café is een unieke gelegenheid om in contact te komen met buurtbewoners en verbindingen te leggen door samen je fiets, cd-speler, stoel of broek een nieuw leven te geven. Samen repareren kan leiden tot leuke contacten bij je in de buurt en toegang tot het Repair Café is gratis. Repair Café Hilversum wordt […]

Stichting Leergeld Hilversum Wijdemeren

Leergeld richt zich op het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen, door deze kinderen weer mee te laten doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.

Voor Stichting Leergeld Hilversum Wijdemeren heeft WorldSaver de ontwikkeling van de website inclusief CMS verzorgd.

Stichting Found Children Academy

The Found Children Academy is een non-profit organisatie die zich inzet voor de kansarme kinderen van de wereld, te beginnen in Colombia, Zuid Amerika.

Voor Stichting Found Children Academy heeft WorldSaver de ontwikkeling van de website inclusief CMS verzorgd.